ROTTERDAM- Bij de overval op de Primera in de Lusthofstraat in Rotterdam-Kralingen zijn de twee daders er met een onbekend geldbedrag vandoor gegaan. Ook namen ze sigaretten mee en blikjes Red Bull. Ze stopten de spullen in een grote rode boodschappentas van Dirk. Na geschat enkele minuten verlieten ze de winkel en renden rechtsaf weg, richting de Oude Dijk.

Donderdagavond, net voor sluitingstijd om 18.00 uur, overvielen twee jongemannen een tabakswinkel. Een van de twee dook gelijk achter de toonbank en eiste dat de medewerkers de kassa zouden openen. De tweede bleef voor de toonbank en dreigde met een wapen. Hij sloeg daarmee een medewerkster, die lichtgewond raakte. Aan de medewerkster is slachtofferhulp aangeboden.

Na de overval sloegen de daders op de vlucht. De twee overvallers zagen er volgens getuigen nagenoeg identiek uit. Beiden waren rond de 1.70 – 1.75 m, hadden een beetje slungelig postuur, donker getinte huidskleur, waren tussen de 18 – 20 jaar, droegen legergroene kleding (broek en bovenkleding), zwarte bivakmuts en sjaal, droegen een zonnebril, zwarte handschoenen en spraken goed Nederlands.

Er is direct een onderzoek gestart, maar een zoektocht in de omgeving leverde nog geen aanhoudingen op. Er zijn sporen vastgelegd en camerabeelden opgevraagd. De politie vraagt iedereen die misschien camera-, deurbel- of dashcambeelden die kunnen helpen bij dit onderzoek, dit te willen delen.

The post OVERVALLERS PRIMERA ROTTERDAM-KRALINGEN NOG NIET OPGEPAKT appeared first on Rijnmond Nieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.