Na het succes van ‘Rogstaekers-De Legende’ (2014) en ‘Graaf van de Horne-de Musical’ (2018) mag Weert zich gaan verheugen op een nieuwe spetterende openlucht musical. ‘Antje-de Musical’ krijgt op dit moment vorm. Aan het verhaal en de dialect teksten op de bijpassende bekende popnummers wordt hard gewerkt en de zoektocht naar zang en acteer talent kan dus van start.

Stichting Wieërt Amezieërtj

Stichting Wieërt Amezieërtj doet dan ook een oproep aan talenten uit de regio om zich aan te melden voor een speciaal georganiseerde auditie voor nieuw talent. Wil jij in mei 2024 als nieuwe musicalster stralen in een gloednieuwe grootschalige dialect popmusical dan is dit je kans!

Stuur uiterlijk 15 februari een door jou ingezongen opname, bij voorkeur met beeld, een cv van je muzikale activiteiten en een foto van jezelf naar [email protected] Dan kan het zomaar zo zijn dat je op zaterdag 11 maart wordt uitgenodigd voor de auditie bij theater De Huiskamer waar het productie team, met als gast Rob Mennen (muzikaal leider van de bekende musical Dagboek van een Herdershond), jouw auditie gaat beoordelen. Is dit jouw eerste stap naar een mooie rol in onze nieuwe musical?

Kijk voor meer informatie snel op de website.

Het bericht Doe jij mee aan de auditie voor ‘Antje-de Musical’? verscheen eerst op Nederweert24.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.