In 2021 lag heel Nederland in de Vastelaovendj tieëd plat. De enige activiteit die Optochtcomité Ospel kon organiseren was een wandel/speurtocht van 5 kilometer. En niet eens live, maar op afstand met een app van IZI travel. In 2022 begon het er weer op te lijken. Op het laatste moment mocht iedereen weer los. Dat resulteerde in een alternatieve optocht met geweldig mooi weer, een jeugdprins en een pitstop bij Cafe de Prins. “De minse waare dur aan tôw.”

Optocht Ospel

In 2023 is de optocht er weer als van ouds, dus geef je snel op! Samen kunnen de verenigingen Ospel weer op de kaart zetten zoals Ospel is. Kleurrijk, vrolijk, uitbundig en naoberschap zijn de ingrediënten voor een geslaagde bonte optocht door oos Doospel.

Opgeven kan vanaf nu
Opgeven voor de schooloptocht van de Schrank op 17 februari of voor de grote optocht op 20 februari kan vanaf nu tot en met 11 februari. Je kunt je opgeven via deze link. Zorg dat je erbij bent en geef je op!

 

Het bericht Opgeven Optocht Ospel 2023 “Vae zuuke uch, zuuktj jae de optocht!?” verscheen eerst op Nederweert24.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.