VLAARDINGEN- Per direct moeten maatregelen worden genomen om de huidige situatie op het fietspad aan de Zwanensingel in Vlaardingen-Holy veiliger te maken voor fietsers. Dat verlangt het CDA van het gemeentebestuur. De partij heeft schriftelijke vragen gesteld.

De CDA-fractie kreeg onlangs meldingen van inwoners dat het sportcentrum Vlaardingen aan de Zwanensingel op de fiets onbereikbaar is. Door werkzaamheden is het fietspad zowel naar links als naar rechts vanaf het terrein afgesloten. Het fietspad aan de overkant van de weg is lastig bereikbaar door een verhoogde afscheiding. De sportieve Vlaardinger, die graag op de fiets naar de sportaccommodatie toegaat, ziet zich genoodzaakt om een onveilige route te volgen over de vaak zeer drukke
Zwanensingel, stelt het CDA.

The post ‘PAK SITUATIE ZWANENSINGEL VLAARDINGEN AAN’ appeared first on Rijnmond Nieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.