Rotterdam – De tweede vluchtauto van de verdachte van de dodelijke schietpartij op de parkeerplaats van een winkelcentrum in Zwijndrecht is aangetroffen op de Kuinder in Rotterdam-Zevenkamp. Omwonenden zagen de auto na een oproep van de politie staan.

De politie is een onderzoek gestart om te kijken hoelang de auto er geparkeerd heeft gestaan. Omwonenden worden opgeroepen om bijvoorbeeld camera en dashcambeelden te controleren en waar nodig te delen met de politie. Het is niet bekend hoe de 49-jarige verdachte zich op dit moment verplaatst. Eerder viel de politie al twee woningen in Rotterdam-Ommoord binnen.

Vluchtauto gevonden en invallen woningen in zoektocht naar verdachte schietpartij Zwijndrecht

Mede dankzij uw tips hebben we de auto op de #Kuinder in #Rotterdam gevonden die we zochten in het onderzoek naar de schietpartij in Zwijndrecht. Iets gezien in de omgeving van de Kuinder of heeft u camerabeelden waar de Skoda op staat? Neem dan contact met ons op via 0900-8844. pic.twitter.com/v2mtmDnRzB

— Politie Eenheid Rotterdam eo (@POL_Rotterdam) January 24, 2023

Het bericht Politie vindt tweede vluchtauto verdachte schietpartij Zwijndrecht in Rotterdam-Zevenkamp verscheen eerst op Nieuws op Beeld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.