Vrijdagavond 17 februari is het weer zover: de 2023 editie van het Kistkappe staat dan op de planning!

Kistkappe

Vanwege de grote belangstelling is er een aantal jaren geleden besloten om op voorhand entreekaartjes aan te bieden: hierdoor is het gezellig druk, maar is het niet meer té vol in de Pinnenhof. De organisatie heeft weer een aantal fantastische artiesten kunnen vastleggen voor de aankomende editie. Zoals eerder aangekondigd, zullen in ieder geval De Badmötse niet ontbreken. De Badmötse hebben een ijzersterke reputatie opgebouwd en staan garant voor een geweldige ‘live’ vasteloavund-j ervaring.

Helemaal uit Maastricht komt Mr. Loco Loco, die zijn sporen in het vasteloavund-j circuit heeft verdiend met zijn werkelijk unieke act (er is niets wat hiermee te vergelijken is!) en interactie met het publiek. Deze editie is ook nog een beetje internationaal, met een optreden van niemand minder dan Thorsten Von Lippe Biesterfeld die een Duitstalige twist geeft aan het Kistkappe met verschrikkelijk ‘foute’ Duitse evergreens die iedereen zal herkennen en (toch) mee zal zingen.

Zoals alle Kistkappers gewend zijn, treden ook de allerbeste artiesten uit ‘groot Nederweert’ op, zoals Djuu Toch (winnaar Lidjeskonkoer Pinmaekers), Céline Kuepers, Ff anger kukes (winnaar Kakelspektakel Piepkukes), en de Ni-jwieërter Ladies. Zoals je ziet, is het weer gelukt een geweldig en gevarieerd programma op te stellen.

Er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar bij de Bruna, kom snel want op = op! Heb je geen kistje, geen probleem want deze kunnen bij de Pinnenhof entree gekocht worden, zolang de voorraad strekt.
 Tot 17 februari, tot Kistkappe!

Het bericht Programma Kistkappe bekend verscheen eerst op Nederweert24.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.