Rotterdam – De belastingdienst en de Douane zijn woensdagmorgen het pand van Club Blu binnengevallen. Volgens Rijnmond zijn alle spullen van waarde het pand uitgedragen. Club Blu is op het moment gesloten, dat gebeurde na een reeks van gewelddadige incidenten.

De club is meermaals beschoten, er vonden vechtpartijen plaats waarbij zelfs iemand overleed. En er werd een handgranaat voor de deur geplaatst. De eigenaar van de club Ibrahim Y. wordt door de politie gezocht voor internationale drugshandel. Hij is vertrokken naar Dubai, hij staat inmiddels internationaal gesignaleerd.

Waarom de Belastingdienst en de Douane het pand zijn binnengevallen is nog niet bekend.

Het bericht Belastingdienst en Douane vallen Club Blu binnen verscheen eerst op Nieuws op Beeld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.