Hij is 41, probeerde eerder al allerlei uiteenlopende producten te verkopen om in zijn levensonderhoud te voorzien, maar inmiddels loopt de Chinees Wu Nan binnen. Letterlijk en figuurlijk, want door filmpjes op TikTok te plaatsen waarin hij op hoge hakken sprint, weet hij de stiletto’s als warme broodjes te verkopen. Per maand verdient hij, omgerekend, meer dan een miljoen dollar.

Nan plaatst zeer frequent filmpjes waarin hij op de loopband, atletiekbaan of op de weg aan het sprinten is, altijd met stiletto’s en soms met laarzen aan. Daarbij gaat hij vaak ook in op de specifieke eigenschappen van de schoenen. Inmiddels heeft Nan, die in maart 2020 zijn eerste video online zette, ruim 1.2 miljoen abonnees op TikTok.

The post Deze man verdient een miljoen per maand….door te rennen op hoge hakken appeared first on 3athlon.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.