BlitZ, een Doospels Vastelaovendj’s duo doet aanstaande zaterdag mee aan het TKV. Dit is de voorloper van het LVK, speciaal voor tieners. Het TVK, Tiener Vastelaovend Konkoer, wordt dit jaar gehouden bij poppodium Volt in Sittard. Behalve de deelnemende artiesten zullen ook Verrékkes Moj, DJ Admin, Ken & Robbie en Pruuf Mar aanwezig zijn. Het beloofd een mooi feestje te worden.

BlitZ

Britt van Heugten en Liv Gruythuysen zouden vorig jaar al meedoen met hun liedje “Vae telle Aaf”, geschreven door Marcel Reijnders en de muziek van Jo Maessen. Aangezien het niet door ging, komen zij dit jaar met maar liefst twee liedjes op de bühne. Ook “Vae gaon Los” zullen zij ten horen brengen.

Er zijn nog kaarten te koop om BlitZ aan te komen moedigen aanstaande zaterdag. Bekijk hier de Facebook-pagina van BlitZ.

Het bericht Doospels Vastelaovendj’s duo ‘BlitZ’ doet mee aan TKV verscheen eerst op Nederweert24.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.