Helmond Sport heeft voor de derde keer in haar geschiedenis een lid van de familie Kreekels toegevoegd aan de selectie.

Mees Kreekels (21) treedt in de voetsporen van zijn vader en grootvader en tekende een contract tot medio 2024, met een optie voor een extra seizoen.

Lambert Kreekels, de grootvader van Mees, begon zijn carrière in 1962 bij Helmondia ’55. Hij verliet de club  -in 1967 veranderd in Helmond Sport- in 1970 om daarna tweemaal terug te keren, in 1972 en in 1978. Niemand wist vaker in het shirt van de Helmonders te scoren dan Lambert. Hij kwam tot 78 doelpunten. In 2020 overleed hij aan de gevolgen van een corona infectie.
Vader Bertran Kreekels is ook geen onbekende voor Helmond Sport. Hij speelde in de jaren ’90 drie periodes voor Helmond Sport, voornamelijk als linksback.

Nu is het de beurt aan Mees. Opgeleid door PSV treedt hij nu in de voetsporen van zijn familie. Net als zijn vader speelt hij als verdediger en is, wordt hij de derde Helmonder in de selectie van Bob Peeters na Wassim Essanoussi en Bram van Vlerken.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.