Ben jij verkeersdeelnemer en wil je graag eens bijgespijkerd worden over de nieuwste verkeersregels? En daarbij nog tips krijgen voor zuiniger en milieuvriendelijker rijden? Grijp nu jouw kans.

VVN

Voor inwoners van de gemeente Nederweert wordt een VVN opfriscursus georganiseerd van 3 dagdelen (in de avond) á 2 uur per dagdeel. Een deskundige voorlichter van Veilig Verkeer Nederland praat je onder het genot van een kopje koffie of thee bij over alle verkeersregels die in de loop der jaren veranderd zijn. Je kunt daarbij denken aan de turborotondes, spitsstroken, nieuwe belijningen, gewijzigde verkeersregels enz. De bijeenkomsten hebben een informatief karakter.

Aanmelden
De cursus zal plaatsvinden op de donderdagavond 9, 16 en 23 maart 2023. Van 20.00 tot +/- 22.00 uur bij de vergaderzaal van Sportcentrum De Bengele. De kosten bedragen € 20,00 voor 3 avonden incl. koffie/thee. Aanmelden kan tot 14 februari via [email protected] Vermeld bij je aanmelding jouw naam en achternaam, adresgegevens, jouw telefoonnummer en geboortedatum. De kosten dien je over te maken NL11 INGB 0006208113 t.n.v. VVN afd. Nederweert o.v.v. opfriscursus 2023.

Het bericht Meld je aan voor de opfriscursus voor VVN Nederweert verscheen eerst op Nederweert24.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.