COLMSCHATE – Na de coronajaren pakt Gemeenschapshuis De Kuip samen eten weer op. De eerste is op woensdag 1 februari. De gerechten worden bereid door vrijwilligers van De Kuip. Voor de fijnproevers staat er snert op het menu.

Voor een kleine vergoeding kunt u samen met andere buurtgenoten genieten van een heerlijke maaltijd. Wat denkt u van een echte Hollandse stamppot in de wintermaanden, Indische nasi of mosselen met frites? Ook een toetje ontbreekt niet. Schuif gezellig aan en kom Samen Eten in De Kuip! Meer weten informeer dan bij onze beheerder Jantina via 0570-651410 of [email protected]

Samen Eten begint om 17.00 uur. Meld u aan voor 28 januari in De Kuip aan de bar, 0570-651410 of via de website www.de-kuip.nl. Samen Eten wordt mede mogelijk gemaakt door de enthousiaste vrijwilligers van De Kuip.

Het bericht Samen Eten begint weer in De Kuip verscheen eerst op Het Deventer Nieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.