SCHIEDAM- Joƫll S. uit Rotterdam-Noord (Proveniersbuurt) heeft zich vanuit Schiedam schuldig gemaakt aan oplichting via diverse webshops in het jaar 2019. Volgens het Openbaar Ministerie heeft de 29-jarige Dominicaan consumenten toen 118 keer merkkleding, merkschoenen en merkaccessoires verkocht, maar nooit iets geleverd.

De oplichting vond plaats via:

www.merken4you.nl
www.merkenvoorjou.nl
www.betaalbarekleding.nl
www.outfitvoorjou.nl

Later is S. opnieuw begonnen met diverse webshops, in de periode van 12 maart 2020 tot en met 7 juni 2020, terwijl goederen niet of in een niet-bestelde vorm werden geleverd en het door de besteller betaalde geld niet terugbetaald.

Deze week moet S. verschijnen voor de rechters van de meervoudige strafkamer.

The post FRAUDULEUZE WEBSHOPS ACTIEF VANUIT SCHIEDAM appeared first on Rijnmond Nieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.