VLAARDINGEN- Op de Watersportweg, aan de rand van de Broekpolder, geldt een parkeerverbod, maar alleen op drukke dagen en festiviteiten wordt hierop gehandhaafd. Dat wordt GroenLinks (GL) duidelijk gemaakt wanneer over de situatie vragen worden gesteld aan het stadsbestuur. Even dacht GL ook dat de nodige boden ontbraken, maar door de buitendienst zijn geen borden geconstateerd die ontbreken. Zowel de 30km/u zone borden als de parkeerverbodsborden zijn aan beide kanten van de Watersportweg aanwezig.

In het Actieplan Mobiliteit is de ambitie uitgesproken om het recreatiegebieden beter toegankelijk te maken voor fietsers. In de Mobiliteitsagenda is naast de herinrichting van de Watersportweg ook het verbeteren van voorzieningen voor voetgangers en fietsers in de Broekpolder een van de middellange termijn maatregelen.

The post HANDHAVING PARKEERVERBOD BROEKPOLDER VLAARDINGEN ALLEEN OP DRUKKE DAGEN appeared first on Rijnmond Nieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.