Er wordt dan wel niet in Manhattan geracet – slechts zestig kilometer daarbuiten – maar Ironman heeft met haar nieuwste Ironman 70.3 New York nog steeds een meer dan prachtige locatie (Long Beach, red.) te pakken. De race werd afgelopen nacht aangekondigd en zal plaatsvinden op 23 september.

Ironman 70.3 New York wordt dus op Long Beach gehouden en biedt daarmee een perfecte mogelijkheid om ook de stad te verkennen. “We kunnen niet méér opgewonden zijn om Ironman voor het eerst in de geschiedenis naar Long Island te brengen”, aldus Dave Christen namens de organisator. Met een aantal van de mooiste stranden in de regio, zullen atleten hier genieten van een prachtige locatie, heerlijk weer, de toegang tot New York City én vriendelijke mensen.”

The post Spectaculaire locatie voor nieuwste Ironman 70.3 New York appeared first on 3athlon.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.