Weert, een stad waar vasteloavend goed wordt gevierd en tot leven komt. De rode, gele en groene carnavalskleuren zijn tijdens carnaval dan ook overal te zien!

Intertoys Weert

In het pand aan de Langstraat in Weert, waar Intertoys Weert nu gevestigd is, heeft in de kelder altijd een van de grotere carnavalswinkels gezeten van Limburg. Echter is deze al een paar jaar weg, maar de gebroeders Poell kregen elk jaar keer op keer de vraag of er in de kelder nog een carnavalswinkel aanwezig was. Elke keer de klanten teleurstellen, heeft de heren dan ook op een idee gebracht.

Sinds dit jaar heeft Intertoys Weert ook verschillende carnavalsartikelen op voorraad. Denk aan: carnavalskleding, serpentine, haarspray, boa’s, schmink etc. De carnavalskleding is verkrijgbaar in verschillende maten, maar wel alleen voor kinderen. De carnavals accessoires zijn er uiteraard voor zowel jong als oud.

Spotgoedkope prijzen
Uiteraard heeft Intertoys ook leuke prijzen en hebben ze 3 artikelen die spotgoedkoop zijn. Één bus haarspray voor maar €1,99, één bus serpentinespray voor maar €2,99 en 3 rolletjes serpentine voor maar €1,49.

Gratis carnavalsartikel naar keuze
Wil je graag kans maken op een gratis carnavalsartikel naar keuze? Deel en like dit bericht op de Facebook pagina van Nederweert24 en tag je vrienden met wie jij zo zeker het carnavalsseizoen kan beginnen!

Het bericht “Vasteloavend” bij Intertoys Weert! verscheen eerst op Nederweert24.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.